Nyt sitä saa!

(Vatsansa täyteen puuroo... Varmasti sitä myös, varsinkin riisipuuroa näin joulun alla. 😀)

VERESSÄ on kaupoissa perjantaista 7. joulukuuta 2018 alkaen, ja eurolla irtoaa esim. näistä linkeistä:

https://www.bod.fi/kirj…/veressae-pamela-harju-9789528006282

https://www.amazon.com/dp/B07KYXBB4W/

https://www.books2read.com/veressa

Mukavia lukuhetkiä!


Toistaiseksi olen julkaissut yhden suomenkielisen romaanin, Etäisesti sinun. Alla lisää tietoa kyseisestä kirjasta, linkki myymälään, mistä sitä on saatavilla - vaikka sitä saa toki ostaa monista paikoista - sekä Spotifyn soittolista muutamaan kappaleeseen, jotka inspiroivat tämän kirjoittamista.

16, eikä koskaan ole rakastunut… Ennen tätä.   16-vuotias Connor Ogilvie asuu kahdestaan menestyksekkään liikemiesisänsä kanssa kylän suurimmassa talossa. Connor ei ole kiinnostunut tytöistä – hänelle riittää olla näiden kanssa vain kavereita. Siihen asti, että hän kohtaa Claran.  Clara on kaunein tyttö, jonka Connor on koskaan nähnyt. Hän on eksoottinen tummine piirteineen ja ulkomaalaisine korostuksineen ja täysin erilainen kuin muut teinitytöt, joita Connor on kohdannut. Connor nopeasti muuttaa mielensä tyttöjen ja seksin kiinnostavuudesta, mutta Clara ei sekoita ainoastaan Connorin päätä – hän kääntää koko kylän ylösalaisin. Connorin unelmatyttönsä jahtaamisella on odottamattomia seurauksia…  CONNORIN KIROUS on tuore näkemys nuoren rakkauden solmuista.

16, eikä koskaan ole rakastunut… Ennen tätä.

16-vuotias Connor Ogilvie asuu kahdestaan menestyksekkään liikemiesisänsä kanssa kylän suurimmassa talossa. Connor ei ole kiinnostunut tytöistä – hänelle riittää olla näiden kanssa vain kavereita. Siihen asti, että hän kohtaa Claran.

Clara on kaunein tyttö, jonka Connor on koskaan nähnyt. Hän on eksoottinen tummine piirteineen ja ulkomaalaisine korostuksineen ja täysin erilainen kuin muut teinitytöt, joita Connor on kohdannut. Connor nopeasti muuttaa mielensä tyttöjen ja seksin kiinnostavuudesta, mutta Clara ei sekoita ainoastaan Connorin päätä – hän kääntää koko kylän ylösalaisin. Connorin unelmatyttönsä jahtaamisella on odottamattomia seurauksia…

CONNORIN KIROUS on tuore näkemys nuoren rakkauden solmuista.

Minusta

Olen julkaissut kolme englanninkielistä romaania - The Truth about Tomorrow, A World Other Than Her Own ja Etäisesti sinun -romaanin käännöksen Yours Remotely. Lukijana makuni on laaja, Stephen Kingistä Diana Gabaldoniin ja Susan Cooperista J.R.R. Tolkieniin - ja tämä näkyy myös kirjoittamisessani. Tästä johtuen myös omien tekstieni genret vaihtelevat laidasta laitaan. Toivottavasti kuitenkin löydettyäsi todentuntuiset hahmoni, sujuvan kieleni ja tarinankehittelytaitoni jaksat lukea lajityypistä riippumatta.

Minulta kysytään usein jatko-osista. Yleisesti ottaen en kirjoita sarjoja, koska kirjoitan hahmot pois mieleni nurkista, eikä kukaan ole toistaiseksi jäänyt sinne pysyvästi asustelemaan. Ehkäpä jonakin päivänä joku jää mieltä kaihertamaan, mutta toistaiseksi, kaikki kirjani ovat erillisiä tarinoita. Kirjasta kirjaan ja hahmosta hahmoon liihottelu on ihanaa! 

Kirjoittamisen lisäksi vietän vapaa-aikani koirieni kanssa. Olen harrastanut agilitya vuodesta 1993 - toki eri koirien kanssa, näillä kullannupuilla kun on niin lyhyt elämä - ja olen sen verran onnekas, että asun Irlannin maaseudulla, missä minulla on tilaa täysikokoiselle agility-kentälle, jossa saan treenata omia koiriani ja myös järjestää kerhomme harkkarit.

Olen ahkera musiikin, varsinkin rockin, kuuntelija, kuten jutuistani varmasti huomaat. Matkustan ympäri Britanniaa ja Irlantia katsomassa bändejä, joista useimmat eivät ole koskaan kuulleetkaan. Top 3 - ei missään järjestyksessä - on Muse, Young Guns ja syvästi kaipaamani Fearless Vampire Killers. 

Rakastan teetä, isoja, vanhoja taloja - vaikka minulla onkin varaa vain PIENEEN vanhaan taloon, joka jatkuvasti uhkaa kaatua niskaan, mutta on silti rakas - ja tatuoituja miehiä. Synnyin ja kasvoin Pietarsaaressa Suomen länsirannikolla, mutta muutin Irlantiin vuonna 2002. Asun onnellisesti avoliitossa pitkäaikaisen kumppanini kanssa. (Kyllä, hänellä on tatuointi. Yksi ainoa.)

Suomenkielinen romaanini, ETÄISESTI SINUN, on saatavissa kaikista hyvistä kirjakaupoista sähköisessä muodossa ja pehmeäkantisena kirjana. Kirja on saatavissa mm. täältä

Englanninkieliset romaanini, THE TRUTH ABOUT TOMORROW ja A WORLD OTHER THAN HER OWN ovat saatavilla useimmista e-kirjakaupoista sekä pehmeäkantisena Amazonilta.

Jotta pysyt ajan tasalla uusista julkaisuista, liity postituslistalleni. Saat samalla ILMAISEKSI novellini, CONNORIN KIROUS.

 

ota yhteyttä

Nimi *
Nimi