Seksikäs rokkitähti voi rakastua aivan tavalliseen naiseen. Vai voiko?     Kun itsenäinen ja omasta kauneudestaan tietämätön Lea Woods kohtaa vastustamattoman mutta hankalan rocklaulajan Gary Rock Allin, ilmassa väreilee muutakin kuin sähkökitaran jälkimainingit. Lea rakastuu silmittömästi, mutta Garya on vaikeampi tulkita. Onko kyseessä aito rakkaus vai pelkästään fyysinen intohimo?    Britannian musiikkibisnekseen sijoittuva ETÄISESTI SINUN kolahtaa niihin lukijoihin, jotka nauttivat Juha Itkosen Anna minun rakastaa enemmän -romaanista.    Sukella rockmusiikin ja intohimojen maailmaan ja nappaa oma kappaleesi jo tänään!  

Seksikäs rokkitähti voi rakastua aivan tavalliseen naiseen. Vai voiko? 


Kun itsenäinen ja omasta kauneudestaan tietämätön Lea Woods kohtaa vastustamattoman mutta hankalan rocklaulajan Gary Rock Allin, ilmassa väreilee muutakin kuin sähkökitaran jälkimainingit. Lea rakastuu silmittömästi, mutta Garya on vaikeampi tulkita. Onko kyseessä aito rakkaus vai pelkästään fyysinen intohimo? 


Britannian musiikkibisnekseen sijoittuva ETÄISESTI SINUN kolahtaa niihin lukijoihin, jotka nauttivat Juha Itkosen Anna minun rakastaa enemmän -romaanista. 


Sukella rockmusiikin ja intohimojen maailmaan ja nappaa oma kappaleesi jo tänään!
 

  16, eikä koskaan ole rakastunut… Ennen tätä.   16-vuotias Connor Ogilvie asuu kahdestaan menestyksekkään liikemiesisänsä kanssa kylän suurimmassa talossa. Connor ei ole kiinnostunut tytöistä – hänelle riittää olla näiden kanssa vain kavereita. Siihen asti, että hän kohtaa Claran.  Clara on kaunein tyttö, jonka Connor on koskaan nähnyt. Hän on eksoottinen tummine piirteineen ja ulkomaalaisine korostuksineen ja täysin erilainen kuin muut teinitytöt, joita Connor on kohdannut. Connor nopeasti muuttaa mielensä tyttöjen ja seksin kiinnostavuudesta, mutta Clara ei sekoita ainoastaan Connorin päätä – hän kääntää koko kylän ylösalaisin. Connorin unelmatyttönsä jahtaamisella on odottamattomia seurauksia…  CONNORIN KIROUS on tuore näkemys nuoren rakkauden solmuista.

16, eikä koskaan ole rakastunut… Ennen tätä.

16-vuotias Connor Ogilvie asuu kahdestaan menestyksekkään liikemiesisänsä kanssa kylän suurimmassa talossa. Connor ei ole kiinnostunut tytöistä – hänelle riittää olla näiden kanssa vain kavereita. Siihen asti, että hän kohtaa Claran.

Clara on kaunein tyttö, jonka Connor on koskaan nähnyt. Hän on eksoottinen tummine piirteineen ja ulkomaalaisine korostuksineen ja täysin erilainen kuin muut teinitytöt, joita Connor on kohdannut. Connor nopeasti muuttaa mielensä tyttöjen ja seksin kiinnostavuudesta, mutta Clara ei sekoita ainoastaan Connorin päätä – hän kääntää koko kylän ylösalaisin. Connorin unelmatyttönsä jahtaamisella on odottamattomia seurauksia…

CONNORIN KIROUS on tuore näkemys nuoren rakkauden solmuista.

 
 

kirjoittamisestani

Yleisesti ottaen olen nopea konekirjoittaja mutta hidas kirjoittamaan. Olen enemmänkin maratoonari kuin sprintteri, joten en ole luonnostani novellinkirjoittaja. Ideani harvoin mahtuvat siihen formaattiin. Joskus, parin vuoden välein, kirjoitan runon... Haaveilen myös TV-käsikirjoitusten kirjoittamisesta, mutta romaanit tulevat aina olemaan ensirakkauteni.

Lukijana makuni on laaja, ja se näkyy myös kirjoittamisessani. Ideani eivät sukeudu yhteen genreen, ja olen kirjoitellut rakkaustarinoita, mysteereitä, fantasiaa ja yleistä kaunokirjallisuutta. Kirjoittamiseni pohjustuu henkilöhahmoihin, ja ideani lähtevät usein hahmosta, jonka ympärille rakennan tarinan. Monet ideoistani tulevat myös unistani. En ole lahjakas nukkuja, mutta kun nukun, uneksin vilkkaasti. Esimerkiksi englanninkielisen debyyttini, THE TRUTH ABOUT TOMORROW, pohjustus lähti unesta, mukaanlukien tarinan käynnistävät tapahtumat ja henkilöiden nimet. Olen klassinen introvertti, enkä kaipaa ihmisten seuraa, mutta olen tarkkailija ja pidän ihmisten katselemisesta - kunhan minun ei tarvitse olla heidän kanssaan tekemisissä! Ihmisten tarkkailuni ruokkii henkilöhahmojen kehitysprosessia, vaikka hahmoni ovat sekoitus ihmisiä jotka olen tavannut, ihmisiä joiden tiedän olevan olemassa sekä ihmisiä jotka ovat olemassa ainoastaan pääni sisällä.

Suomenkielinen romaanini, ETÄISESTI SINUN, on saatavissa kaikista hyvistä kirjakaupoista sähköisessä muodossa ja pehmeäkantisena kirjana. Kirja on saatavissa mm. täältä

Englanninkielinen romaanini, THE TRUTH ABOUT TOMORROW on saatavilla useimmista e-kirjakaupoista sekä pehmeäkantisena Amazonilta.

Jotta pysyt ajan tasalla uusista julkaisuista, liity postituslistalleni. Saat samalla ILMAISEKSI novellini, CONNORIN KIROUS.

 

MINUSTA

Olen syntyperäinen suomalainen, mutta asun Sligon kreivikunnassa Irlannissa.

Kirjoittamisen lisäksi intohimojani elämässä ovat koirat ja rock-musiikki. Jälkimmäiseen törmää teksteissäni säännöllisesti - koiriin ei niinkään. En vielä ole keksinyt ideaa, joka toimisi koirateemalla. Ehkä joku päivä!

Kun en ole leipätöissäni, kirjoita, ulkoiluta tai kouluta koiria, ole keikalla tai aloittamassa kyseisiä aktiviteetteja uudelleen, istun mielelläni sohvalle teekupposen kera katsomaan TV-sarjoja.

 

ota yhteyttä

Nimi *
Nimi